top of page

YURTDIŞI EĞİTİM TURLARI FAYDALARI

Güncelleme tarihi: 19 May 2018


Bağımsızlığın Artması

Öğrenciler evlerinden uzun süre uzakta kalma konusunda daha rahat hale gelip aynı zamanda farklı kültür ve çeşitli nüfuslara ayak uydurmayı ve birlikte çalışmayı öğrenir.


Yeni bulunan güven

Öğrenciler, daha büyük kültürel hassasiyet ve çalışmalarında uluslararası bir perspektif kazanmalarına ek olarak, akademik, mesleki ve kişisel yaşamları boyunca onlarla birlikte kalacak olan özgüven ve bağımsızlık nitelikleri ile evlerine dönerler.


Daha yüksek notlar

Öğrenciler seyahat ettiğinde, sadece başka yerler, kültür ve dil öğrenmekle kalmayıp onları yaşıyorlar. Akropolis'de Yunan mitolojisini öğrenmek ya da bir Kosta Rika yağmur ormanında ekosistem tartışmak olsun, bu uygulamalı deneyimler öğrencilerin çalışmalarıyla gerçekten yeni yollar vasıtasıyla bağlantı kurmalarına izin verir. UST turları öğrencilerin entelektüel merakını artırarak, geri döndüklerinde akademik başarı elde etmelerini sağlar.


Daha güçlü üniversite başvuruları

Pek çok Amerikan üniversitesinin küresel farkındalığı takdir etmesi ve müfredatlarında uluslararası perspektiflere verdikleri artan önem nedeniyle, uluslararası tecrübeye sahip öğrenciler, kolejlere başvururken rekabet üstünlüğüne sahip olurlar. Ayrıca UST, ileride yurtdışında okumak isteyen öğrencilere de kayıt aşamasında en büyük desteği vermektedir.


Gelişmiş kariyer umutları

UST turları genellikle seyahatçilere uluslararası kariyer yapmak için ilham verir. Önceki seyahatçiler Birleşmiş Milletler’de çevirmen, Washington, D.C.’de diplomat ve uluslararası yöneticiler gibi birçok önemli kişilerle birebir tanışıp onlardan ilham alabilecekler. Çocuğunuzun profesyonel tutkularına bakmaksızın, turlarımız öğrencilere yeni bir güven aşılar, öğrencilerin çeşitli insanlarla çalışabilme becerisini arttırır ve onları yeni zorlukları daha geniş bir perspektiften algılamaya teşvik eder, bu kabiliyetler endüstri fark etmeksizin bir kişinin kariyerini geliştirecek türdendir.


Ömür boyu süren arkadaşlıklar

UST turunda seyahat eden öğrenciler, diğer yolcularla uzun süreli dostluklar edinirler. Uzun yıllardır arkadaş olsalar veya tur otobüsünde tanışmış olsalar da hayatlarına değiştiren yurtdışı seyahati deneyimini paylaşan arkadaşlar genellikle yetişkinliğe kadar uzanan özel bağlar kurarlar.

bottom of page